Anbefalinger

Køber, Helle og Simon:

”Vi har haft den bedste oplevelse med Nina fra EDC Danebo Køberrådgivning. I en svær huskøbsproces med en del udfordringer, har hun været en kæmpe støtte og sørget for, at vi har kunne føle os trygge igennem processen. Det har været guld værd at vide, at vi havde en rådgiver, der varetog vores interesser. Vi har oplevet en utrolig kompetent rådgivning (sparring om prissætning, forløb, juridiske aspekter, praktik osv.), hvor vi har fået meget mere med i rygsækken, end vi havde forventet. Desuden er Nina en yderst behagelig person at tale med, der altid tager sig tid. Og der er ingen nogen dumme spørgsmål i hendes øjne. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til at bruge Nina og EDC Køberrådgivning. Her får man virkelig værdi og tryghed for sine penge!!”

Køber, Nanna

“Vi har fået kyndig vejledning fra køberrådgiver Per Birkmose Sørensen fra EDC på Vesterbro i Aalborg. Han hjalp os i processen med at købe vores første hus. Fra start blev vi taget i hånden og trygt ført hele vejen til en endelig handel. Per er meget professionel, og vi kunne tydeligt mærke, at han også har meget erfaring som ejendomsmægler. Han har siddet på begge sider af en handel – på sælgers side, og på købers side. Han havde derfor også en masse gode råd til forhandlingspunkter i vores købsproces. Vi var på intet tidspunkt i tvivl om, at han var på vores side i sagen, og arbejdede hårdt på at forhandle til vores fordel. Kæmpe anbefaling til Per!”

Køber, Mads og Lotte:

“Som førstegangskøber er det ret vildt at kigge efter hus. Der er gode råd ved venner og familie, hvor nogen har købt for nylig og andre for 30 år siden. Jette gav os ro i maven fra første møde, var helt tydelig i hvad hun tager sig af og inkluderede os i det omfang vi også selv gerne ville. Hun fandt forskellige ting vi aldrig selv ville have opdaget og gode ekstra råd til købet, såsom at der ikke skal reklameres med huset efter vi er flyttet ind. Derudover holdt Jette også vores bank opdateret hele vejen, så vi kunne have helt ro i maven og ikke skulle agere mellemmand i den dialog. Så tusind tak til Jette og EDC Danebo for at hjælpe os hele vejen fra tanker om køb til overtagelse af vores nye hjem.”

Køber, Morten:

“Indgående kendskab i alle aspekter af købet En oplevelse af et super kompetent Team hos EDC Danebo, hvor medarbejdere med hver deres fagområde, tog os på rejsen gennem købet af vores sommerhus.

Vi blev guidet og vejledt helt individuelt i vores handel, og der var tydeligt for enhver, at alle i teamet havde sat sig ind i sagen, og havde viden vi kunne trække på.

Svar tiden var næsten øjeblikkelig, uanset om det var aften/weekend eller normal arbejdstid. Og dét er faktisk utrolig rart, at man kan få besvaret spørgsmål så hurtigt og dermed ro i maven. Og som ekstra bonus på det hele, kunne EDC Danebo hjælpe os med en helt ny fritidshusforsikring med ca. 25% rabat ift. vores egen, så det hele endte med, at være temmelig billigt, og rigtig meget for pengene….dét kan man som nordjyde faktisk godt lide.. Tusind Tak til hele Teamet hos EDC Danebo, I har sat et fantastisk hold sammen. Vi vil helt sikkert anvende EDC Danebo’s igen og vil gerne give dem 5 stjerner, 1 for Bo, 1 for Theis, 1 for Malene, 1 for jeres gode kompetencer, 1 for jeres smil og positive mindset.”

Køber, Ida og Jonas:

“Vi har haft Theis som køberrådgiver, og det har været så skønt! Virkelig penge godt givet ud, og super flink mand. Ved første huskøb, har vi ikke haft den fjerneste ide om hvad der skulle være styr på osv, og der har Theis virkelig taget os i hånden, og forklaret det hele. Tusinde tak for din hjælp Theis!”

Køber, Trisja:

“Kompetent rådgivning. De var der for os når vi havde brug for det, tog altid telefonen og vores rådgiver Per var dygtig og hjalp os gennem flere svære beslutninger med rådgivning og information hvor vi ellers havde været på bar bund. Købet af rådgivningen var helt sikkert alle penge værd, da vi følte os trygge til at kunne træffe valg, da vi havde allermest brug for trygheden.”

Køber, Anne-Sophie:

“Guld værd! Som førstegangskøbere var det overvældende at skulle forholde sig til huskøb, tilstandsrapporter, frister og ikke mindst forhandling af pris. Theis guidede os fra dag 1 og gjorde os trygge i processen. Theis var utrolig tålmodig med os, og tog altid telefonen, når vi ringede. Han lyttede til vores behov, gav os et realistisk billede af, hvad vi kunne forvente af prisforhandlingen, samt gennemgik diverse dokumenter med os på den mest pædagogiske vis. Theis gjorde det klart fra start, at der ikke var dumme spørgsmål, hvilket gjorde, at vi kunne slappe mere af og ikke skulle stresse igennem købet.

Selv efter kontrakten er købskontrakten er underskrevet, har Theis fulgt op og sikret sig, at vi ikke har glemt noget og at alt er, som det skal være. Jeg kan kun anbefale Theis, hvis man skal købe hus – særligt som førstegangskøber. Vi kunne ikke have fået en bedre behandling.”

Køber, Charlotte og Joakim:

“Fantastisk rådgivning. Vi stod som førstegangskøbere, så hjælpen fra Nina har været fuldstændig uvurderligt! Nina var med os helt fra start til slut og hjalp os igennem alle de skridt der var i processen. Nina havde høj faglighed og var meget hjælpsom. Vi følte os meget trygge igennem hele forløbet og vi vil helt klart anbefale Nina og EDCs Køberrådgivning.”

Køber, Ida og Sam:

“Det har været en fantastisk oplevelse at have Nina som køberrådgiver! Særligt da vi er første gangs købere. Jeg føler hun har hjulpet os hele vejen igennem købet og har været dygtig til at holde os opdateret på de ændringer der har været i sagen. Jeg vil til hver en tid anbefale Nina”

Køber, Helena og Jonas:

“Super god hjælp og støtte vi har fået fra køberrådgiver Nina. Mange ting vi ikke vidste, og alene, det at have en fagperson til at sige ok for diverse papirer, servitutter og alt muligt andet, vi ikke vidste noget om, har været helt perfekt!”

Køber, Lotte og Martin:

“Der er ikke en finger at sætte på jeres arbejde. Det har været helt genialt for os som førstegangskøbere at få hjælp og rådgivning til prisforhandling og papirarbejdet omkring at købe vores første bolig. Det har gjort processen let og overskuelig og vi har samtidig kunnet fokusere på alt det andet spændende der er foregået i vores liv sideløbende. Tak for hjælpen!”

Køber, Ishmael Obanni:

“My experience with Nina Fredsgaard and EDC was great! Nina, is an excellent adviser and i really appreciated her support and professionalism and engagement on providing the best advices and recomandations during the entire process of the acquisition of my house. Without exaggerating, best customer service support i ever experienced. Keep the same customer service level and don’t change anything :-)”

Køber, Ditte og Douglas:

“Nina var super sød og har holdt os opdateret hele vejen igennem og det var rart at føle, at man virkelig havde én på sin side”

Køber, Janni Grønkjær:

“Vi har fået køberrådgivning af Nina. Hun har fulgt os tæt, holdt os orienteret og sørget for at guide os trygge igennem hele forløbet.Vi er overbevist om, at hun har hjulpet os med at hente en bedre pris på vores nye hus, end hvad vi har kunne gøre på egen hånd. Vi føler vi har fået fuld valuta for pengene og vil til en hver tid selv benytte det igen, samt anbefale det til andre.”

Køber, Jens Erik Møller:

“Alle pengene værd – og mere til. Som førstegangskøber var det super betryggende at have Nina med som rådgiver. Hun havde styr på alt det uoverskuelige papirarbejde, hun gjorde sig alle de overvejelser, som man ikke selv have tænkt over, og ikke mindst fik hun forhandlet en rigtig god pris hjem. Hun var alle pengene værd og sparede mig for langt mere end hendes honorar. Kan klart anbefales, og min næste bolighandel bliver helt sikkert også med Nina ved min side!”

Køber, Jan Eliasen:

“Nina er alle pengene værd. Jeg havde fornøjelsen af at have Nina ved min side da jeg skulle købe ejerlejlighed i Aalborg. Nina var super god til at rådgive mig og styre mig uden om lejligheder jeg ville fortryde – og hun var god til at forhandle pris og få mig trygt gennem hele processen. Jeg mener klart at Nina er gået “Above and Beyond” hvad jeg kunne forvente af hende. Jeg har været 100% tryg ved – og glad for – at have Nina som køberrådgiver og jeg anbefaler hende” varmt til alle andre.”

Køber, Gitte Thomsen Rævdal:

“Tak til Nina for god rådgivning. Vi har haft Nina med igennem vores huskøb og vi har været så tilfredse med alt hvad hun har gjort. Nina er tillidsfuld og god til at skabe tryghed i et boligkøb. Hun hjælper med at gennemgå købskontrakten og alle andre papirer som kan være ret uoverskuelige at gennemskue når man står som ny på boligmarkedet. Derudover hjalp hun med at forhandle en god pris!

Alle burde have en Nina med i sit boligkøb og hun får de allerbedste anbefalinger fra mig.”

Køber, Kristian Dalsgaard:

“Alle pengene værd!! Vi fik køberrådgivning af Nina i forbindelse med købet af vores første hus, og det har været alle pengene værd og mere til. Udover alt hvad man forventer med gennemgang af dokumenter, rettelser hertil, osv. så har Nina tålmodigt og uddybende svaret på alle vores spørgsmål som førstegangskøbere. Hun har været tovholder på hele købsprocessen og gjort en, for os, kompliceret proces ekstremt nem at gå til. Vi er blevet holdt grundigt opdateret gennem alle handlens trin, og har ikke på ét tidspunkt følt at vi manglede nogen info. Derudover kan man altid få fat på Nina, hvilket også er et kæmpe plus. Alt i alt en virkelig god investering!”

Køber, Elisabeth Brint Bruce:

“Alle pengene værd – tryg proces fra start til slut. Vi var i starten tvivlende om, hvorvidt pengene til køberrådgivning var godt givet ud – men det var de! Nina har givet os ro i processen fra start til slut, fordi vi har vidst, at der var styr på tingene. Som førstegangskøbere har det betydet rigtig meget. Nu er hele forløbet slut, og vi ville klart benytte os af det igen, hvis vi engang skal købe hus igen. Det kan klart anbefales!”

Køber, Jakob Schäfer:

“Nina Strange er eksperten vi vil anbefale. Vores Kunderådgiver ved Nordjyske Bank anbefalede Nina Strange hos EDC Danebo Køberrådgivning til at hjælpe os ved køb af vores hus. Vi kunne ikke have ønsket en bedre ledsager til dette eventyr. Nina udstråler høj faglighed, er altid at træffe, meget venlig, sød og nem at snakke med. Vi har virkelig følt os i gode hænder. Alle tommelfingre op.”

Køber, Heidi Hatmann:

”Uden Nina fra EDC Danebo køberrådgivning havde jeg stået alene med det hele, og den grundighed, der har været hele vejen igennem, lige fra rådgivning ift. huskig til nøgleoverdragelse, ville jeg ikke selv kunne have sikret mig. At der har været en køberrådgiver, der har taget ansvar for egne anbefalinger og vurderinger, har samtidig lettet min egen følelse af et noget tungt ansvar ift. at sikre en god og ordentlig proces. Min egen funktion har herved været reduceret til at skulle træffe beslutninger baseret på kompetent og professionel rådgivning, og jeg har på den måde kunnet hvile trygt i, at deadlines og øvrige opgaver, der har krævet opmærksomhed og/eller handling fra min side, enten fuldt ud eller delvist er blevet varetaget og/eller fulgt op på af min rådgiver. Jeg har i særdeleshed følt, at jeg hele vejen igennem har haft en professionel rådgiver, der var på min side, og som har stået til rådighed, når jeg har haft spørgsmål – små som store. Med dét for øje må jeg nok sande, at jeg ikke var kommet i mål med mit huskøb, såfremt jeg havde fortsat med at prøve mig frem uden en køberrådgiver som min talsmand og tovholder på det hele”

Køber, Torben Justesen:

”Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig, Nina, på den måde du håndterer opgaverne på. Roen når du tilgår opgaven er fantastisk som køber at mærke, så man føler sig tryg igennem forløbet, samtidig med at du giver denne tryghed var du ikke bange for at trykke en lidt på maven, så man lige skulle tænke sig om endnu engang, og ikke lade sig forblinde af det man så på, det virkede godt for mig. Tak for denne gang!”

Køber, Mette og Max Frost:

”Nina har været en super støtte og rådgiver igennem hele processen, hun har altid været parat til at svare på spørgsmål på alle tider af døgnet, og hun har været med til at vi har følt os sikre på alle punkter i vores huskøb. Vi vil gerne sige tak for den super service i har leveret”

Køber, Mathilde og Niels:

”Super god oplevelse hvor vi fik gode råd og vejledning – samtidig med dette er vi holdt i hånden fra start til slut i en proces hvor vi er helt nye og uerfarne”

Køber, Kasper og Anne-Mette:

”Vi fik en rigtig dygtig og professionel køberrådgivning, vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem handlen. Det er klart en anbefaling værd”